activiteiten 'ip:2001:e42:101:13:59:106:27:183' (2024)

  • Lekker spetteren in de buitenlucht!
  • Het verhaal van het zwarte goud van Zuid-Limburg
  • Top 10 leukste achtbanen
  • Ontdek de mooiste wandelroutes van 2022
  • Dagje Groningen? Dit moet je zien!
  • Romantische boost voor iedere relatie

Dagje UITgelicht

dagje uit tipsBewonder Amsterdam vanaf het water! dagje uit tips10 bijzondere locaties voor een high tea dagje uit tipsTop 10 bezienswaardigheden in Rotterdam dagje uit tipsBezoek de mooiste plekjes in Den Haag

Ip:2001:E42:101:13:59:106:27:183 (51)

Biesbosch MuseumEiland in Nationaal Park de Biesbosch

werkendam, Noord-Brabant - Geen natuurgebied is zoals de Biesbosch. Verken de natuur, vaar mee en leer meer over de geschiedenis van deze bijzondere plek. De start? Dat is het Biesbosch MuseumEiland in Werkendam. Boeiend van binnen en razend mooi van buiten.

info bookmark_border mail biesboschmuseumeiland.nl

H'ART Museum: ontdek het levensverhaal van Julius Caesar

amsterdam, Noord-Holland - Bezoek H'ART Museum aan de Amstelhof! Kunstcollecties uit verschillende beroemde musea vullen de zes verschillende tentoonstellingszalen. Nu te zien: Julius Caesar - Ik kwam, ik zag en ging ten onder.

info bookmark_border mail hartmuseum.nl

Slot Loevestein - Op avontuur in de geschiedenis

poederoijen, Gelderland - Slot Loevestein bewaart een eeuwenlange geschiedenis binnen de vestingmuren. Loop rond door het kasteel en ontdek hoe de vroegere bewoners hier leefden. Verkleed je als ridder of jonkvrouw en ga op avontuur!

info bookmark_border mail slotloevestein.nl

Wandel rond Gorinchem over de vestingwallen

gorinchem, Zuid-Holland - De vestingwallen van Gorinchem lopen nog helemaal rondom de oude vesting, nu het centrum van Gorinchem. Een mooie wandeling van zo'n vijf kilometer, waarbij je langs enkele mooie monumenten komt en langs kanonnen.

info bookmark_border mail

Brabantse Groepsuitjes: gezellige groepsactiviteiten!

diessen, Noord-Brabant - Van een wc-race tot kanovaren en van een boerderijexcursie tot een tandemtocht: BrabantseGroepsuitjes.nl heeft 101 kant-en-klare activiteiten voor groepen. Het aanbod is oneindig! Wat ga jij doen?

info bookmark_border mail

doesburg, Gelderland - Van de paardentram tot de hogesnelheidstrein en van houten blokken tot moderne games. In het Openbaar Vervoer & Speelgoed Museum ontdek je alles over het OV en het speelgoed van vroeger tot nu.

info bookmark_border mail

Fort Vurig, het gezelligste fort van de Waterlinie

vuren, Gelderland - Bij Fort Vurig stap je binnen in de geschiedenis tijdens een bistro-diner. In de zomer is het genieten op het terras, in de winter brandt de open haard in het kasteel. Je kunt hier ook op een bijzondere manier overnachten: in gewelfde kamers of...

info bookmark_border mail

Floratuin Julianadorp

julianadorp, Noord-Holland - Tulpen in het voorjaar, dahlia's in het najaar en het hele jaar door bloembollen! In de Floratuin in Julianadorp kun je wandelen door de showtuin en mag je bloemen plukken in de pluktuin.

info bookmark_border mail

A15 Karting

gorinchem, Zuid-Holland - Bij A15 Karting in Gorinchem is meer te doen dan karten! Zo zijn er ook activiteiten als paintballen, lasergamen en sumoworstelen.

info bookmark_border mail

Sint Gertrudiskerk en toren De Peperbus

bergen op zoom, Noord-Brabant - Monumentaal van buiten, prachtig van binnen. De Sint Gertrudiskerk op de Grote Markt van Bergen op Zoom is een bezoekje zeker waard.

info bookmark_border mail

Vluchtmaken.com

arnhem, Gelderland - De grond verdwijnt langzaam onder de voeten en dan wordt het stil. Ga ballonvaren, zweefvliegen of paragliden met Vluchtmaken.com. Geniet van een adembenemend uitzicht!

info bookmark_border mail

Fort Altena

werkendam, Noord-Brabant - Lunchen, vergaderen of een bruiloftsfeest: het Brabantse Fort Altena is voor al deze gelegenheden een bijzonder karakteristieke locatie. Geniet op het terras of binnen in de brasserie. Of neem een picknickkrat mee en zoek een plekje in het...

info bookmark_border mail

Tropisch zwembad Caribabad

gorinchem, Zuid-Holland - Het tropische zwembad Cariba-bad zorgt voor veel vertier. Er is een geweldig recreatiebad, maar er worden ook spetterende feesten gegeven.

info bookmark_border mail

Expositie in Beeldentuin Art of Africa

tijdelijke activiteit noord-scharwoude, Noord-Holland, Beeldentuin Art of Africa - Beeldentuin Art of Africa is in 2001 geopend. Onze zorgvuldig uitgezochte collectie bestaat uit 1000 unieke natuurstenen beelden. Alle beelden zijn met de hand gemaakt en door Art of Africa bij de kunstenaar in Zimbabwe aangekocht. 100% Fair Trade!

geopend, zaterdag 30 maart 2024 t/m zaterdag 28 september 2024, van 11:00 uur tot 16:00 uur

info bookmark_border mail

Foto-Expositie Bearing Witness

tijdelijke activiteit den haag centrum, Zuid-Holland, Atrium Den Haag - De foto-expositie Bearing Witness is van 2 juli t/m 16 augustus in het Atrium Den Haag te zienmet foto s van Muhammed Muheisen en Howard G. Buffett.

vandaag nog gesloten, geopend dinsdag 2 juli 2024 t/m vrijdag 16 augustus 2024

info bookmark_border mail

Romantische fantasieën

tijdelijke activiteit amsterdam, Noord-Holland, Grote Zaal - Diepzinnige zeggingskracht van een jong pianofenomeenSchubert, Chopin, Rachmaninov, Skrjabin

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 28 september 2024, van 20:15 uur tot 22:00 uur

info bookmark_border mail

90 jaar Lego, kom bouwen en bewonderen

God’s own musicians

tijdelijke activiteit amsterdam, Noord-Holland, Grote Zaal - Vogelmuziek van onaardse schoonheidTer Veldhuis, Won-Oh, Harvey

vandaag nog gesloten, geopend op donderdag 12 december 2024, van 20:15 uur tot 22:00 uur

info bookmark_border mail

Terra Memoria

tijdelijke activiteit amsterdam, Noord-Holland, Grote Zaal - Saariaho’s liefde voor strijkersSaariaho, Haydn

vandaag nog gesloten, geopend op vrijdag 14 maart 2025, van 20:15 uur tot 22:00 uur

info bookmark_border mail

Dreams and Thunder

tijdelijke activiteit amsterdam, Noord-Holland, Grote Zaal - Een klankmonument voor Wim HenderickxHenderickx, Liszt, Wagner, JS Bach, CPE Bach, Pärt

vandaag nog gesloten, geopend op donderdag 27 maart 2025, van 20:15 uur tot 22:00 uur

info bookmark_border mail

activiteiten 'ip:2001:e42:101:13:59:106:27:183' (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Chrissy Homenick

Last Updated:

Views: 5933

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Chrissy Homenick

Birthday: 2001-10-22

Address: 611 Kuhn Oval, Feltonbury, NY 02783-3818

Phone: +96619177651654

Job: Mining Representative

Hobby: amateur radio, Sculling, Knife making, Gardening, Watching movies, Gunsmithing, Video gaming

Introduction: My name is Chrissy Homenick, I am a tender, funny, determined, tender, glorious, fancy, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.